AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde oyun oynamak

Kahve falında düğünde oyun oynamak

Kahve falında düğünde oyun oynamak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde oyun oynamak gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Kahve falında düğünde oyun oynamak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla oyun oynamak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında sokakta oyun oynamak hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşle oyun oynamak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynamak kara kara düşüneceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda oyun oynamak kazancının da eksilmeyeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına rivayet eder.

Kahve falında oyunu oynamak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, işsizseniz işe gireceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında şan oyunu oynamak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir