AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde oynamak

Kahve falında düğünde oynamak

Kahve falında düğünde oynamak çok farklı bir kişi olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine delalettir.

Kahve falında düğünde oynamak gördüyseniz:

  • Para konularında oldukça şanslısınız.

Kahve falında akrabanın düğününde oynamak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak hüsrana uğratacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının düğününde oynamak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde tek başına oynamak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin düğününde oynamak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde oyun oynamak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün oynamak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir düğünde oynamak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir