AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün meydanı görmek

Kahve falında düğün meydanı görmek

Kahve falında düğün meydanı görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün meydanı gördüyseniz:

  • Hızlanmak, girişimde bulunmak veya ilerlemek istediğiniz konular için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Kahve falında düğün meydanı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında meydan okumak kendisini aşan işlere kalkışacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arasat meydanını görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Kahve falında geniş meydan görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taksim meydanını görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meydan görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük meydan görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık meydan görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir