AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksim meydanını görmek

Kahve falında taksim meydanını görmek

Kahve falında taksim meydanını görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, çok hayırlı haberler alacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında taksim meydanını gördüyseniz:

  • Tam olarak duygusal bir zamanınızdasınız.

Kahve falında taksim meydanını görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında taksim etmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında taksim gitmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaş meydanı görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında arasat meydanını görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında meydan görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına tabir olunur.

Kahve falında düğün meydanı görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş meydan görmek işlerinden feragat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir