AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük meydan görmek

Kahve falında büyük meydan görmek

Kahve falında büyük meydan görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, umutsuzluk yaşanacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına inanılır.

Kahve falında büyük meydan gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında büyük meydan görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş meydan görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalık meydan görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında arasat meydanını görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında savaş meydanı görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahşer meydanını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına alamet eder.

Kahve falında taksim meydanını görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün meydanı görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir