AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık meydan görmek

Kahve falında kalabalık meydan görmek

Kahve falında kalabalık meydan görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık meydan gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kalabalık meydan görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meydan görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arasat meydanını görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında savaş meydanı görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına tabir olunur.

Kahve falında mahşer meydanını görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün meydanı görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında taksim meydanını görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük meydan görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir