AnaSayfa / Genel / Kahve falında arasat meydanını görmek

Kahve falında arasat meydanını görmek

Kahve falında arasat meydanını görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, ona yardımcı olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret eder.

Kahve falında arasat meydanını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında arasat meydanını görmek hasta ise iyileşeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taksim meydanını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına işarettir.

Kahve falında savaş meydanı görmek elindekileri de alıp götüreceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında düğün meydanı görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meydan okumak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geniş meydan görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük meydan görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık meydan görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir