AnaSayfa / Genel / Kahve falında meydan okumak

Kahve falında meydan okumak

Kahve falında meydan okumak korkularını yeneceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ün salacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meydan okumak gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Kahve falında meydan okumak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalet etmektedir.

Kahve falında meydan görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında savaş meydanı görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük meydan görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında düğün meydanı görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulur.

Kahve falında taksim meydanını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş meydan görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık meydan görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir