AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin makyajı yapmak

Kahve falında gelin makyajı yapmak

Kahve falında gelin makyajı yapmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gelin makyaj yapmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin makyajı yapmak yeni işlere girileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında geline makyaj yapmak rütbenin yükseleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında simli makyaj yapmak karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne makyaj yapmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak zorlanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında baskasina makyaj yapmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir