AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı makyaj yapmak

Kahve falında sarı makyaj yapmak

Kahve falında sarı makyaj yapmak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Çeşitli konulardaki farklı parçalar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında sarı makyaj yapmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kendine makyaj yapmak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, başarılarının kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlere makyaj yapmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor makyaj yapmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine makyaj yapmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine makyaj yapmak asla harama bulaşmayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir