AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kaybetmek veya harcamak

Kahve falında altın kaybetmek veya harcamak

Kahve falında altın kaybetmek veya harcamak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kaybetmek veya harcamak gördüyseniz:

  • Size rehberlik eden, tavsiyelerde bulunan, amaçlarınızı paylaşan veya seven kişilerle bir araya gelerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında altın kaybetmek veya harcamak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para harcamak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bütün parayı harcamak moralinin bozulacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para harcadığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında bozuk para harcadıgını görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında para bulmak ve harcamak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çok para harcamak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok para harcadığını görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir