AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün alışverişi görmek

Kahve falında düğün alışverişi görmek

Kahve falında düğün alışverişi görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün alışverişi gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi veya konuşmaları manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında düğün alışverişi yapmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında düğün alışverişine çıkmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün alışverişi görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bebek alışverişi yapmak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz alışverişi yapmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak parasını ve işini kaybedeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında markette alışveriş yapmak sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir