AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında ucuz alışveriş yapmak sorunlarının ortadan kalkacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Kahve falında yiyecek alışverişi yapmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Kahve falında bayram alışverişi yapmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında bedava alışveriş yapmak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evlilik alışverişi yapmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir