AnaSayfa / Genel / Kahve falında markette alışveriş yapmak

Kahve falında markette alışveriş yapmak

Kahve falında markette alışveriş yapmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında markette alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında market alışverişi yapmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında markette alışveriş yapmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında markete alışverişe gitmek fakirlerin zenginleşeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında markette alışveriş yaptığını görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında marketten alışveriş yaptığını görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında market alışverişi yaptığını görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında marketten alış veriş yapmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında market açılışı görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir