AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün alışverişine çıkmak

Kahve falında düğün alışverişine çıkmak

Kahve falında düğün alışverişine çıkmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında düğün alışverişine çıkmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Kahve falında düğün alışverişine çıkmak yolunun açık olacağına, bahtın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün alışverişi yapmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün alışverişi görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işarettir.

Kahve falında alışverişe çıkmak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çeyiz alışverişine çıkmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında nişan alışverişine çıkmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında okul alışverişi yapmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir