AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek alışverişi yapmak

Kahve falında bebek alışverişi yapmak

Kahve falında bebek alışverişi yapmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Kahve falında bebek alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırı sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında bebek için alışveriş yapmak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek alışverişi yapmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyle alışveriş yapmak makamının yükseleceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle alışveriş yapmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağazadan alışveriş yapmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çok alışveriş yapmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir