AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan alışverişine gitmek

Kahve falında nişan alışverişine gitmek

Kahve falında nişan alışverişine gitmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahat yüzü göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında nişan alışverişi görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında nişan için alışveriş yapmak çok zor bir duruma düşeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında nişan alışverişine çıkmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında markete alışverişe gitmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında alışveriş merkezine gitmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında anneyle alışverişe gitmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, çok yüklü kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir