AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme yutmak

Kahve falında düğme yutmak

Kahve falında düğme yutmak falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, rızkında ve malından olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, malını ve canını riske edeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hasret içinde kalacağına, duaların kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında düğme yutmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şakalar çok fazla ciddiye alınıyor.

Kahve falında düğme yutmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalet eder.

Kahve falında düğme diktiğini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor düğme görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, emeğinden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında tahta düğme görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında düğmeler görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise düğmesi görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cekete düğme dikmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya alamet etmektedir.

Kahve falında renkli düğme görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir