AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme sökmek

Kahve falında düğme sökmek

Kahve falında düğme sökmek insanları sakinleştireceğine, geçim derdi çekeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yani babasına benzeyeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında düğme sökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Kahve falında düğme sökmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında düğme bulmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, kazancının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında düğmesi kopmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil düğme görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kol düğmesi aramak yeni işler yapılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında düğme yutmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında düğme kaybetmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine inanılır.

Kahve falında düğme diktiğini görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir