AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol düğmesi aramak

Kahve falında kol düğmesi aramak

Kahve falında kol düğmesi aramak zengin bir hayata sahip olunacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, büyük işlere girileceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi aramak gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında kol düğmesi aramak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğme aramak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına inanılır.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, herhangi zarara uğramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol düğmesi görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi takmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, azap çektiğine tabir olunur.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında kopmuş düğme görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, dönülmez yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğme diktirmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir