AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme iliği görmek

Kahve falında düğme iliği görmek

Kahve falında düğme iliği görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında düğme iliği gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Kahve falında düğme iliği görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğme iliği açmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ilik açmak bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, iyilik ve hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ilik kanseri olmak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilik yemek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ilik vermek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilikli iğne görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilik görmek planlarının bozulacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir