AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak uçuğu görmek

Kahve falında dudak uçuğu görmek

Kahve falında dudak uçuğu görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudak uçuğu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında dudakta uçuk çıktığını görmek gururlandıracak işler yapacağına, dertlerin ve sorunların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudakta uçuk görmek kendini yiyip bitireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dudak uçuğu görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında dudak uçuklaması görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında ağızda uçuk görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına inanılır.

Kahve falında uçuk pembe görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçuk görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçuk pembe elbise giymek işinden ve hayatından geri kalacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir