AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağı mor görmek

Kahve falında dudağı mor görmek

Kahve falında dudağı mor görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına, malların artacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret eder.

Kahve falında dudağı mor gördüyseniz:

  • İnişli çıkışlı tavırlardan sakınmalı, aceleci olmamalısınız.

Kahve falında dudağı mor görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalet eder.

Kahve falında mor dudak görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında morarmış dudak görmek gün yüzü görmeyeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Kahve falında dudaklarını görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında dolgun dudak görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında dudağını dikmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir