AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır kurutmak

Kahve falında çamaşır kurutmak

Kahve falında çamaşır kurutmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Kahve falında çamaşır kurutmak gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Kahve falında evin içinde çamaşır kurutmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hem moral hem de çareler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobada çamaşır kurutmak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır kurutmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı kurutmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş mısır görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş siyah üzüm görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş gül görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kurutulmuş sebze görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir