AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş ot görmek

Kahve falında kurutulmuş ot görmek

Kahve falında kurutulmuş ot görmek sinirlerinin yıpranacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında kurutulmuş ot gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında kurutulmuş ot görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sevdiği insana kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kurutmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gölün kuruduğunu görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına inanılır.

Kahve falında kurutulmuş incir görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elbise kurutmak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında havuzun kuruduğunu görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizlerin kuruduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir