AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak deldirmek

Kahve falında dudak deldirmek

Kahve falında dudak deldirmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, makamının ve ününün artacağına delalet eder.

Kahve falında dudak deldirmek gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında dudağını delmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağını deldirmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Kahve falında dudak deldirmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun deldirmek kariyer sahibi olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kulak deldiğini görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak delmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında parmak delmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir