AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın dudak görmek

Kahve falında kalın dudak görmek

Kahve falında kalın dudak görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kendi işinin patronu olunacağına işarettir.

Kahve falında kalın dudak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kalın dudak görmek borç batağına düşeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın yeşil yılan görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında kalın kumaş görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kalın kazak görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın ense görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulur.

Kahve falında kalın çorap görmek zenginliğe kavuşacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın kitap almak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir