AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudakta ruj görmek

Kahve falında dudakta ruj görmek

Kahve falında dudakta ruj görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına yorulur.

Kahve falında dudakta ruj gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında dudağında ruj görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kendisi paralayacağına alamet eder.

Kahve falında rujlu dudak görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dudağında kırmızı ruj görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında dudakta kırmızı ruj görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında dudağına ruj sürmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir