AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili şişmek

Kahve falında dili şişmek

Kahve falında dili şişmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dili şişmek gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Kahve falında dili şişmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında göğsü şişmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü şişmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri şişmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri şişmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbeği şişmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü gözü şişmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir