AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağında kırmızı ruj görmek

Kahve falında dudağında kırmızı ruj görmek

Kahve falında dudağında kırmızı ruj görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, tatsız durumların yaşanacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağında kırmızı ruj gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, patron olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağında kırmızı ruj görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek neşeli zamanların yaşanacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudakta kırmızı ruj görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında rujlu dudak görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dudağına ruj görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında dudağında ruj görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir