AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak okumak

Kahve falında dudak okumak

Kahve falında dudak okumak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, kişinin daha çok kazanacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudak okumak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle karşılaşma veya yeni şeyler deneme olanağı sağlayabilecek eğlenceli aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında dudak okumak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında şişmiş dudak görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek maddi gücünün eksileceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seni dudaktan öptüğünü görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında dudaktan öpülmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini dudaklarından öpmek bunun için Allah’a şükredeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek ev içinde mutluluğun artacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına rivayet eder.

Kahve falında dudağının koptuğunu görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir