AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmiş dudak görmek

Kahve falında şişmiş dudak görmek

Kahve falında şişmiş dudak görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında şişmiş dudak gördüyseniz:

  • Mutlaka ikna olmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında dudaklarının şiştiğini görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işaret eder.

Kahve falında şişmiş dudak görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dudağını şiş görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ilişkilerin noktalanacağına delalet eder.

Kahve falında dudağını şişmiş görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sıkıntılarından arınacağına delalet eder.

Kahve falında alt dudağının şiştiğini görmek ün salacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında dudakların şiştiğini görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında şiş dudak görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağın şişmesini görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir