AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni dudaktan öptüğünü görmek

Kahve falında birinin seni dudaktan öptüğünü görmek

Kahve falında birinin seni dudaktan öptüğünü görmek geçim sıkıntısının biteceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hoş olaylar yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin seni dudaktan öptüğünü gördüyseniz:

  • İstenmeyen misafirleri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında birinin seni dudağından öptüğünü görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında birinin seni dudaktan öptüğünü görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, daha çok çalışılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin seni aldattığını duymak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seni sevdiğini öğrenmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kötü halinden eser kalmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının seni öptüğünü görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seni izlediğini görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin seni terk ettiğini görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir