AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek

Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek

Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağını deldirdiğini gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize faydası olmayan veya bir adım bile ilerlemeyn iş, bağlantı veya ilişkileri geride bırakmak isteyebilir, ateşli tartışmalar içine girebilirsiniz.

Kahve falında dudağını deldirmek mesleğindeki başarısının artacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında dudağını delmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dudak deldirmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağını deldiğini görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında demir delmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar delmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir