AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak deldiğini görmek

Kahve falında kulak deldiğini görmek

Kahve falında kulak deldiğini görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak deldiğini gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Kahve falında kulaklarını deldirmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kulak delmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağı deldirmek sorunlarını unutacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağı delmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi kulağını delmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak deldiğini görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağını delmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir