AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun deldirmek

Kahve falında burun deldirmek

Kahve falında burun deldirmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, şansının döneceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında burun deldirmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında burun deldirmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağı delmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kulağını delmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yeri delmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beton delmek kısmetsizlik yaşayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil deldirmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında kaş deldirmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar delmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir