AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak delmek

Kahve falında toprak delmek

Kahve falında toprak delmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak delmek gördüyseniz:

  • Olaylar sinirlerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlılığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında toprak delmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kişinin içinin daralacağına inanılır.

Kahve falında kulağını deldiğini görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ delmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına işarettir.

Kahve falında duvar delmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işarettir.

Kahve falında duvari delmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Kahve falında cam delmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşını deldirmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir