AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak delmek

Kahve falında parmak delmek

Kahve falında parmak delmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında parmak delmek gördüyseniz:

  • Herkes birbirini eleştiriyor, şikayetlerde bulunuyor veya olumsuz yorumlar yapıyor olabilir.

Kahve falında parmak delmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak delmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dudağını delmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvari delmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak deldirmek huzurunun da yerine geleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaş deldirmek ters giden olayların düzeleceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında dudağını deldirmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bütçesinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir