AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağının uyuştuğunu görmek

Kahve falında dudağının uyuştuğunu görmek

Kahve falında dudağının uyuştuğunu görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, herkesin rahat edeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağının uyuştuğunu gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında dudağı yırtılmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağından öpmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek ömrü boyunca mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağı mor görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında dudağa parlatıcı sürmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla dudaktan öpüşmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudakta kan görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir