AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşıyla dudaktan öpüşmek

Kahve falında arkadaşıyla dudaktan öpüşmek

Kahve falında arkadaşıyla dudaktan öpüşmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına yorulur.

Kahve falında arkadaşıyla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size bazı zorlaştırıcı etkiler yapmaktadırlar.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla dudaktan öpüşmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek esenliğe kavuşulacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dudaktan öpüşmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dudaktan öpüşmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, aileden ayrı kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir