AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş soğan görmek

Kahve falında kurutulmuş soğan görmek

Kahve falında kurutulmuş soğan görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş soğan gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Kahve falında kurutulmuş soğan görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, refah içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kurutmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kurutulmuş papatya görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş çilek görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı biber görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında balık kurutmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş incir görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir