AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına iğne batırmak

Kahve falında başkasına iğne batırmak

Kahve falında başkasına iğne batırmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, evliliğinde mutlu olacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasına iğne batırmak gördüyseniz:

  • Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında boğazına iğne batırmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine iğne batırmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbine iğne batırmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücuda iğne batırmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dile iğne batırmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında göze iğne batırmak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kafasına iğne batırmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğneyi batırmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir