AnaSayfa / Genel / Kahve falında dualı su içmek

Kahve falında dualı su içmek

Kahve falında dualı su içmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, huzurlu bir insan olacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında dualı su içmek gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Kahve falında dualı su içmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında suya dua okumak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde dua etmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında dualı su görmek çalışmalarının artacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta su içmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında su içmek ve kanmamak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şalgam suyu içmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında bir tas su içmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir