AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya dua okumak

Kahve falında suya dua okumak

Kahve falında suya dua okumak onlardan medet umacağına, ayağa kalkacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında suya dua okumak gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında suya dua okumak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında korkudan dua okumak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında ihlas duası okumak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta dua okumak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sesli dua okumak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, ortamın bir hayli gerileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezara dua okumak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalettir.

Kahve falında cin görüp dua okumak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne dua okumak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir