AnaSayfa / Genel / Kahve falında dualı su görmek

Kahve falında dualı su görmek

Kahve falında dualı su görmek başarı ve zenginlik getireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, çok rahat bir nefes alacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, ün sahibi birisi olunacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine delalettir.

Kahve falında dualı su gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Kahve falında dualı su görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde dua etmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında dualı su içmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında suya dua okumak tatsızlıkların yaşanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytandan korunmak için dua okumak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Kahve falında cine karşı dua okumak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet koparken dua etmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir