AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tas su içmek

Kahve falında bir tas su içmek

Kahve falında bir tas su içmek hayallerine kavuşacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tas su içmek gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Kahve falında bakır tastan su içmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, başının ağrıyacağına inanılır.

Kahve falında tasla su içmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tas içinde su içmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına tabir olunur.

Kahve falında tastan su içmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, işlerin devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tasta su içmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında altın tastan su içmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tas su içmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tasın içinde su görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, nice noksanlık içinde olduğuna delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir