AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içmek ve kanmamak

Kahve falında su içmek ve kanmamak

Kahve falında su içmek ve kanmamak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içmek ve kanmamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında su içmek kanmamak çıkmaza gireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında su içmek ve kanmamak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içmek ama kanmamak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bardaktan kan içmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan içmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su icip kanmamak büyük tartışmalar yaşanacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya kanmamak geçici olarak rahatsızlanacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında içtiği suya kanmamak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir