AnaSayfa / Genel / Kahve falında şalgam suyu içmek

Kahve falında şalgam suyu içmek

Kahve falında şalgam suyu içmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, bir konuda destek alacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, sorunlarını gidereceğine işaret eder.

Kahve falında şalgam suyu içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında şalgam suyu içmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şalgam suyu içtiğini görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şalgam satmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına işaret eder.

Kahve falında acılı şalgam görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şalgam görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında şalgam tanesi görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, evlatlarının hayrını göreceğine işaret eder.

Kahve falında şalgam almak fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karıncalı su içmek huzurunun eski haline döneceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir