AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya üflemek

Kahve falında suya üflemek

Kahve falında suya üflemek kazancının sağlam ve sabit olacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına işaret eder.

Kahve falında suya üflemek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında suya üflemek yaşam tecrübesi edineceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ney üflemek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında okuyup üflemek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında pasta mumu üflemek çok büyük zararlar edeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında sigara dumanı üflemek sosyal hayatında da mutlu olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kulağına üflemek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir