AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua okuyarak uçmak

Kahve falında dua okuyarak uçmak

Kahve falında dua okuyarak uçmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua okuyarak uçmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dua okuyarak uçmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dua ederek uçmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okuyarak uçmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında dua okuyup üflemek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birine dua okutmak işlerinin de bir düzene oturacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hocaya dua okutmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dua okuyamamak tartışmalı durumların sona ereceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde dua okutmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, müjdeli haberle geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir